Een logo is een belangrijk onderdeel voor je bedrijf. Dit is het eerste wat klanten te zien krijgen, het trekt je doelgroep aan en het geeft je bekendheid en maakt je herkenbaar. Bij een logo ontwerp ga je dus niet alleen uit van je eigen smaak. Je bepaald je doelgroep tijdens het maken van je ondernemingsplan, als je deze doelgroep weet dan kun je dit betrekken in het ontwerpen van je logo. Bij KiesJouwStijl kun je kiezen voor een Premade logo,  maar je kunt er ook voor kiezen om een logo te laten ontwerpen.

Wij hanteren geen limiet op revisies, omdat wij van mening zijn dat je logo geheel naar je zin moet zijn en dat je er volledig achter moet staan, dus wij gaan door totdat het logo de wow-factor heeft voor jou.

Als er een logo is voor je bedrijf kun je het in gaan zetten voor reclame, denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, posters. Ook kun je nu een huisstijl (laten) ontwikkelen. Dit alles kunnen wij voor jouw bedrijf ontwerpen tegen hele scherpe prijzen. Wij willen alles graag laagdrempelig houden en toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht inkomen, leeftijd of branche waar je werkzaam in bent. Iedereen die een eigen bedrijf begint kan een steuntje in de rug gebruiken of een flinke meevaller in financiën en daar willen wij graag aan bijdragen.

Wil je gebruik maken van onze diensten, of heb je andere vragen. Laat het ons dan snel weten.